Ambitieuze MKB bedrijven willen op elk moment inzicht in hun administratie en informatie. Snel, gemakkelijk en zonder problemen. Zodat ze zich op hun kernactiviteit kunnen concentreren en op nieuwe kansen. Dat vraagt om slimme en betrouwbare software. Dat vraagt om Infoware.

Voor hun ICT-vraagstukken vinden vele klanten uit het MKB al meer dan 35 jaar hun weg naar onze oplossingen. Als geboren bouwers ontwikkelen we onder de naam Vertineo Business Software in eigen beheer standaard- en maatwerkapplicaties: solide en gebruiksvriendelijke pakketten die snel en eenvoudig de informatie inzichtelijk maken. Tot onze klanten behoren bijvoorbeeld administratiekantoren, groothandelsbedrijven en mkb bedrijven in de voedingsmiddelensector. Binnen de paardenstamboek zijn wij marktleider met ons softwarepakket waarmee stamboeken hun administratie kunnen voeren.

Ook binnen uw branche steken we graag energie in het antwoord op uw ICT-vraagstuk. Van ontwikkeling tot implementatie en onderhoud. Vakmanschap, daar gaat het bij ons om. En te midden van alles wat we aan ervaring, kennis en kunde inzetten, is onze dienstverlening persoonlijk. Want Infoware is een compacte, flexibele organisatie zodat u altijd direct contact heeft met de ontwikkelaars. Dat garandeert de snelste weg naar de beste softwaretoepassing die uw organisatie nodig heeft.

Standaard software op maat

Vertineo

Vertineo is een zeer uitgebreid, up-to-date informatiesysteem voor MKB-bedrijven die op zoek zijn naar een complete administratieve oplossing. Wij hebben Vertineo zo ontwikkeld, dat het zeer gebruiksvriendelijk is en naadloos aansluit op financiële pakketten zoals Unit-4 Multivers, Exact en Accountview. Van het standaardpakket van Vertineo maken we ook graag maatwerk, precies passend bij uw bedrijf en uw ambities.