Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/customer/www/infoware.nl/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Wat uw bedrijf ook doet, uw administratie- en informatiesysteem moet het u makkelijk maken. U wilt daarover snel schakelen met één partij. Daarom vindt u bij Infoware complete oplossingen die het resultaat zijn van drie decennia aan kennis en ervaring. Van standaardpakketten tot maatwerkoplossingen en van onderhoud tot back end.

Standaardpakket

Voor veel soorten bedrijven volstaat het veelzijdige standaardpakket van Vertineo: een zeer uitgebreid, up-to-date, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk informatiesysteem dat bovendien naadloos aansluit op de bekende financiële pakketten.

Maatwerk

Als u een systeemoplossing zoekt die nog beter past bij uw specifieke wensen, eisen en ambities, levert Infoware maatwerk. Vooral in deze tijd waarin MKB-bedrijven graag snel willen en kunnen anticiperen op allerlei marktontwikkelingen, economische groei, zetten wij onze creativiteit en deskundigheid graag in voor de ontwikkeling van op maat gemaakte software.

Onderhoud

Ook het onderhoud van alle systemen neemt Infoware voor zijn rekening, zodat uw bedrijf zich kan richten op zijn kernactiviteit. Wij hebben hart voor ons vak en daarom is service voor ons belangrijk. Voor alles wat met uw informatiesysteem te maken heeft, hoeft u maar één telefoonnummer te onthouden: het onze.

Back end

Zelfs als u kennis en expertise zoekt om een complexe back end te ontwikkelen, is Infoware uw perfecte partner. Wij zorgen er uiteraard voor dat die back-end ideaal aansluit bij uw technische omgeving en onze standaard- of maatwerkpakketten.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!